• Vrijwilliger worden bij v.v. Stânfries

  Als vrijwilligers zich aanmelden in één van de commissies die vallen onder Voetbalzaken, en dan met name gericht op trainers en leiders dan doorlopen we de volgende stappen. V.v. Stânfries is zich bewust van het feit dat deze doelgroep werkt met een kwetsbare doelgroep, kinderen. 

  * Volgt er een kennismakingsgesprek met de technische of teamzaken.

  * Vervolgens wordt er een check uitgevoerd dmv een bel of mailtje naar de desbetreffende club waar hij of zij vandaan komt, of we benaderen de werkgever waar hij of zij actief is.

  * Wij als bestuur zijn trots op het feit dat jullie een onderdeel willen zijn van deze club, daarom hebben we de regel dat je minimaal ondersteunend lid moet zijn ivm de verzekering laten vallen en pakken wij dit als club voor de vrijwilligers op, maar mocht je de club nog altijd willen ondersteunen door ook ondersteunend lid te zijn mag dat natuurlijk ook. 

  De inzet die jullie keer op keer leveren is onbetaalbaar, en zeker niet vanzelfsprekend. We doen dit er eventjes naast, naast een drukke werkweek/bestaan die men tegenwoordig al heeft. 

  * We maken de vrijwilliger bekend met de gedragsregels die we op de website hebben staan en sturen dit via de mail naar de betreffende persoon.

  * We vragen VOG aan en herhalen dit om de 5 jaar.

  * Vertrouwenspersoon binnen onze vereniging