• Bestel je sportkleding online via de webshop

  Welkom in de webshop van  vv Stanfries de voetbalvereniging uit Appelscha. Deze webshop biedt je de mogelijkheid om artikelen aan te schaffen voor een mooie prijsstelling in een kwaliteit waar vv Stanfries haar naam ook aan wil verbinden. Behalve artikelen waarbij een goede pasvorm van groot belang is, zoals bijvoorbeeld voetbalschoenen en scheenbeschermers, maar daarvoor heeft HHSPORT voor u als klant de digitale klantenkaart. HHSPORT heeft veel expertise op het gebied van teamsporten opgedaan in de afgelopen 15 jaar en kan iedereen goed adviseren hierin. 

  Dan zijn er kledingstukken die je kunt laten bedrukken met een persoonlijke naam, (rug)nummer en/of clublogo. Bij het desbetreffende kledingstuk zal dat aangegeven worden. Het vermelden van de persoonlijke naam en/of nummer doe je in het blok OPMERKING, deze staat afgebeeld wanneer je hebt geklikt op naar de kassa. De positionering van persoonlijke naam, nummer en/of logo staat afgebeeld bij bedrukking, in de onderste werkbalk onder het menu: Klantenservice.

  LET OP: bedrukte kleding kan niet geretourneerd worden en wanneer er een persoonlijke naam of nummer geplaatst moet worden heeft dat een langere levertijd aangezien het een individuele opdracht betreft!  Ga uit van ongeveer 5/7 werkdagen inclusief verzending. Mochten hier nog vragen over zijn, kun je natuurlijk altijd terecht bij HHSPORT.

  De vermelde prijzen gelden alleen bij aanschaf via de webshop, waarbij de artikelen franco worden verstuurd vanaf  € 50,00 inclusief 21% BTW. In sommige gevallen heb je de keuze op welke wijze het verstuurd dient te worden, brievenbuspost (€ 3,90) of pakketpost (€ 7,50). Afhalen is ook een mogelijkheid, bij verzending via pakketpost of bij de keuze van afhalen ontvang je vooraf een bericht per e-mail.

  Wij wensen je veel sportplezier.

   

   

  Log in via onderstaande link naar de shop:  Inlog is: STANfries