• Beste leden,

Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen over de Verklaring Omtrent Gedrag.
    Het is belangrijk dat iedereen, en met name onze jeugdleden, in een veilige omgeving binnen onze vereniging kan sporten.
    Als sportvereniging is het onze plicht om maatregelen te nemen die seksuele intimidatie kunnen voorkomen.

Voor welke vrijwilligers geldt dit? Hoe gaat dit in zijn werk, welke procedure volgt er? Wat is VOG eigenlijk precies? en waarom vragen wij dit van vrijwilligers?
    In deze brief (zie bijlage), hebben wij de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Mochten er vragen en/of opmerkingen bij u te binnen schieten neem dan gerust contact op via info@vvstanfries.nl.

Sportieve groet,

Bestuur v.v. Stânfries