------------------------------------

Op zaterdag 8 september wordt er vv Stânfries afgetrapt naar jet nieuwe voetbalseizoen.

De activiteitencommissie gaat samen met alle leden op *zaterdag 8 September* het seizoen aftrappen. De aftrap van dit jaar wordt in een nieuwe jas gestoken. Zo wordt er samengewerkt met De Jongens van Outdoor om een activiteit organiseren voor onze vereniging. Het spel wat we gaan spelen heet The Hunger Game - Shoot Out.

Voor de jeugd t/m JO15 is de aanvang om 17:00 uur op het sportpark. Er zal voor de kleinsten ook een springkussen aanwezig zijn. Na The Hunger Game verzorgen wij het eten en drinken voor dezejeugd.

Vanaf 19.00 uur worden de JO17, dames en alle senioren verwacht , daarna zal er een hapje en een drankje gedaan worden in en bij de kantine.

Wij zien jullie graag op zaterdag 8 september!!!