• Stânfries verliest thuis van Mildam.

  Stânfries mocht het afgelopen zondag opnemen tegen vv Mildam.
  Mildam, gedegradeerd uit de 3e klasse, begon uitstekend aan de wedstrijd. Na een defensieve fout in de laatste linie van Stânfries lag de bal al na 1 minuut in het netje, er werd niet ingegrepen waardoor de spits van Mildam simpel kon binnenknikken: 0-1.
  Stânfries begon dus uitermate slecht aan de wedstrijd maar probeerde wel direct op zoek te gaan naar de gelijkmaker, welke vrij snel volgde.
  Yannick Akkerman onderschepte de bal op het middenveld en stuurde Niek Bos de diepte in. Laatstgenoemde legde de bal panklaar voor Jack Posthumus die er bij de 1e paal alleen maar tegenaan hoefde te lopen: 1-1.
  In de 11e minuut kwam Mildam wederom op voorsprong. Een voorzet vanaf de zijkant vloog gevaarlijk richting de goal, Giovanni Oldersma kon er net bij met zijn vingertoppen en tikte de bal tegen een aanvaller van Mildam, waarna de bal in de goal belandde: 1-2.
  Wederom moest Stânfries op zoek naar de gelijkmaker, daarvoor werden genoeg kansen gecreëerd.
  Marc Drenth schoot eerst naast, even later schoot hij de bal tegen het aluminium.

  In de 2e helft greep Stânfries trainer Hiemstra in met enkele wissels om zo de gelijkmaker te forceren.
  Super veel kansen werden er echter niet gecreëerd. Een inzet van Yannick Akkerman miste kracht en ook Marc Drenth kreeg de bal niet voorbij de doelman van Mildam.
  De na de rust ingevallen Rick Flapper kon na zijn 2e gele kaart vervroegd douchen waardoor Stânfries verder moest met 10. Dit leverde ruimte op achter de laatste linie waar Mildam optimaal van profiteerde. De middenvelder van Mildam schoot met een bekeken schuiver de wedstrijd op slot: 1-3.