• Stânfries in staart van de wedstrijd langs Balkbrug.

Stânfries ging zondagmiddag op bezoek bij nummer 2 Balkbrug.
    De Friezen begonnen goed aan de eerste helft, grote kansen werden er niet gecreëerd.
    Halverwege de 1ste helft nam Balkbrug het heft in handen, maar ook zij creëerden niet veel kansen.
    Na een handsbal in de 16 meter van Stânfries ging de bal op de stip, Giovanni Oldersma had geen antwoord op de pingel van Arne Dijkstra: 1-0.

Na rust kwam Stânfries beter uit de verf. De ploeg uit Appelscha voetbalde goed en kwam zo tot een aantal kansen.
    Marc Drenth ging 2 keer alleen op de keeper af, maar zag zijn inzetten gekeerd worden.
    Ook Balkbrug bleef gevaarlijk, maar kon de voorsprong niet verdubbelen.
    In de 80e minuut kwam toch de verdiende gelijkmaker. Uit een corner van Rick Ploeg was het Martijn Westerveen die de 1-1 binnen knikte.
    Stânfries wist dat het nog niet gespeeld was en drukte door.
    Martijn Westerveen speelde Marc Drenth aan in de 16 en laatstgenoemde legde de bal met de hak klaar voor Wim van Riezen.
    Wim van Riezen schoot en zag zijn inzet nog gekeerd worden, in de rebound was het Marc Drenth die de bal in het dak van het doel vuurde: 1-2.
    Drenth was ook nog dicht bij zijn 2e treffer, echter spatte zijn inzet uiteen op de lat.
    Balkbrug kwam er niet meer aan te pas en Stânfries wist nog eenmaal te scoren.
    Ties Dijkstra stuurde Marc Drenth de diepte in, liep zelf mee en ontving de bal terug van Drenth, waarna Dijkstra zelf het eindstation was en de wedstrijd in het slot schoot: 1-3.