• Update voetbal App! We komen dichterbij perfectie, de juiste gegevens van onze leden staan correct bij de administratie in het systeem(99%) Met name emailadressen, nu moeten jullie zelf nog wat gegevens aanpassen en wijzigen.??

  Nu zijn er nog wat vragen bij jullie;

  Waarom moet ik mijn gegevens op normaal staan ipv afgeschermd?

  Waarom kan ik de gegevens van mijn zoon of dochter niet wijzigen onder de 16 jaar?

  Ik zie maar één van mijn kinderen in de app?

  Dit zijn veel gevraagde en of opmerkingen over de voetbal app. Na het zien van onderstaande filmpjekomen jullie een stuk dichterbij, en streven we naar het optimale gebruik van de app. https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000149837-persoonlijke-instellingen-wijzigen-van-kinderen-onder-16-jaar

  Met natuurlijk een sportieve groet,

  Bestuur v.v. Stânfries