• APPELSCHA - V.V. STÂNFRIES verlengt met trainers. Willem Spindelaar en Gerlof Sloterdijk.

De Hoofdtrainers Willem Spindelaar en Gerlof Sloterdijk, beiden uit Leeuwarden, hebben in goed overleg met de T.C. en het Bestuur van de v.v. Stânfries besloten om nog een seizoen met elkaar door te gaan. De selectiespelers van de club uit Appelscha hebben het plezier in het voetbalspel weer hervonden onder beide trainers, gezien de ruime opkomst van spelers op de trainingen. Ook het begeleiden en inpassen van jonge spelers loopt naar wens. Ondanks de vele blessures en de nog wat tegenvallende resultaten, zien beide trainers en de T.C. de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Dit komt mede doordat de laatste wedstrijden goede resultaten zijn geboekt en dat ziet men terug in een stijgende lijn op de ranglijst. Als de selectie weer voltallig en fit is, kan de club zelfs nog een spannend competitieverloop tegemoet zien. "In deze competitie kan ieder team van elkaar winnen, zodat er nog vele verrassingen mogelijk zijn", volgens beide trainers.