• Richtlijnen voor spelers van vv Stânfries;

• Iedere speler behoort op tijd te verschijnen op de training en bij de wedstrijden. Tegen spelers die regelmatig te laat komen kunnen maatregelingen genomen worden.

• Iedere speler behoort regelmatig te trainen. Bij niet kunnen trainen of spelen dient de leider of trainer vroegtijdig op de hoogte gesteld te worden met opgave van reden. Afzeggen voor de wedstrijd uiterlijk voor donderdagavond. ( mits blessures of ziekte de oorzaak zijn )

• De speler gedraagt zich correct en behoort de instructies van de leider of trainer op te volgen.

• De spelers van vv Stânfries geven na afloop van de wedstrijd de scheidsrechter en alle spelers van de tegenstander een hand.

• Iedere speler dient zich correct te gedragen t.o.v. medespelers, tegenstanders, scheidsrechters, leiders, trainers en publiek.

• Iedere speler gedraagt zich in de kleedkamer correct, zowel voor als na de training en bij uit- en thuiswedstrijden.

• Na elke training of wedstrijd is het verplicht om te douchen bij de club.

• Bij een training train je in trainingskleren en niet in spijkerbroeken of andere vrijetijdskleding. Trainen in trainingskleren aangepast aan de omstandigheden.

• Het dragen van scheenbeschermers zowel op de training als in de wedstrijd is verplicht.

• Tijdens de wedstrijd speel je niet met afgezakte kousen en zorg je ervoor dat je de juiste kleding aan hebt, waarbij je het shirt in de broek draagt. Laat zien dat we op het veld een eenheid zijn.

• Als je problemen met medespelers, leiders of trainer hebt, dan probeer je die eerst zelf in overleg met de trainer of leider op te lossen. Lukt dit niet, dan kun je altijd contact opnemen met de technische commissie

• De speler/ouder is verantwoordelijk voor het uitgereikte materiaal of kleding. Dit mag alleen gebruikt worden bij de wedstrijden. (Toekomst)

• Roken is niet toegestaan voor/tijdens/na de wedstrijd/ training op het moment dat je uitkomt voor vv Stânfries