• Rabobank Clubsupport 2021 - Doe mee!

  Dit jaar doet vv Stânfries ook mee met Rabo ClubSupport! Rabo ClubSupport helpt lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. En daarmee hun omgeving. 

  Heb jij een bankrekening bij de Rabobank? Doe je mee? Controleer eerst wel of je lid bent! 

  De leden van de Rabobank mogen beslissen waar de bijdrage naar toe gaat. Dit doen ze door te stemmen op hun favoriete vereniging. Het hebben van een rekening is dus niet voldoende om te mogen stemmen. Daarvoor moet je lid zijn van de Rabobank. Mocht je dit niet zijn, dan eerst aanmelden als lid. Dit lidmaatschap is kosteloos en aanmelding kan eenvoudig via de website van de Rabobank: https://www.Rabobank.nl/leden. 

  Stemmen mag al vanaf 12 jaar, ook kinderen mogen hun stem uitbrengen. Je kan ook je familie, buren, vrienden, kennissen en collega’s vragen of zijn hun stem willen uitbrengen. Voorwaarde is wel dat ze ook bankieren via Rabobank Heerenveen (Zuidoost Friesland) en lid zijn of worden van de Rabobank. 

  Van 4 t/m 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op een vereniging, stichting of club in de regio. Je mag drie stemmen uitdelen. Je kan je stem uitbrengen via de Rabo App of Rabo internetbankieren, uitsluitend voor Rabo leden. 

  Via de pagina https://www.rabo-clubsupport.nl/heerenveen-zuidoost-friesland/deelnemers kun je de deelnemende verenigingen, stichtingen en clubs bekijken of via de Rabo app. Selecteer je drie favorieten en stemmen maar! 

  Alvast enorm bedankt!