• STÂNFRIES UPDATE!! 

  Wij als Stânfries gaan in samenwerking met de Jumbo uit Smilde een verzamelboek maken van onze talenten. Dit is het moment dat iedereen zich even prof zal voelen. Maar om dit te realiseren moet er nog wel iets gebeuren. Iedereen in de vereniging moet op de foto. De spelers alleen, het team, de leiders en de trainers. Dit zijn alle jeugdteams, de senioren, dames en 35+. En daar hebben we toestemming voor nodig! 

   

  Er komt een professionele fotograaf op de club. Voor de jeugd op zaterdag 1 December en voor de senioren op 2 December. Dit zijn de enige fotomomenten, dus zorg dat je er bent. Er moet ook een verklaring ondertekend worden. Voor iedereen onder de 18 jaar moet een ouder/verzorger tekenen. GEEN HANDTEKENING IS GEEN FOTO! De formulieren liggen vanaf donderdag op de club en worden doorgemaild. 

   

  De precieze planning komt nog op FB en op de site. We proberen iedereen voor de wedstrijd in tenue op de foto te krijgen. Hoef je die dag niet te voetballen moet je dus toch op de foto. We zullen het strak moeten plannen maar met elkaar gaan we er iets moois van maken! 

   

  Binnenkort meer info.. 

   

  Sportieve Groet,

  v.v. Stânfries