• Opstart & procedure afgelaste trainingen

  Normaal gesproken zouden we met elkaar gewoon weer opstarten, lekker met de neus in de wind. In deze vreemde periode gaat het allemaal anders:
  Maatregelen geven aan dat sommige dingen kunnen en mogen, dit is ons uitgangspunt om keer op keer te kijken wat er wel mag ipv wat er niet mag. Wat nu te doen geeft twijfel en lastigheden.

  Keuze voor nu;
  * Senioren geen training.
  * Start trainingen JO-13 t/m JO-17 (18 jarige spelers niet).
  * Jeugd daaronder traint nog niet: zalen gesloten, keuze geen buitentraining voorlopig (koud,nat geen ouders langs de lijn die ze even kunnen knuffelen en warm kunnen houden, of mee kunnen nemen als het echt niet meer gaat).

  Lastig, vreemd, moeilijk te bepalen wat wijsheid is, maar op deze wijze hopen we dat we de eerste stapjes naar de opstart kunnen doen.

  Procedure afgelaste trainingen;
  De regel is;
  Bij geen bericht gaan de trainingen gewoon door. (svp niet zelf allemaal appjes gaan sturen, of belletjes gaan plegen, hier wordt het heel onrustig van)
  Bij geen bericht, wordt er altijd getraind.
  Bij twijfel worden de velden gekeurd door de veldcommissie. Mocht het onverantwoord zijn om te trainen krijgen jullie voor 16.00 uur bericht via de app, mocht het veld het wel toe laten, krijg je dus geen bericht, geen bericht is goed bericht.

  Tot zo ver, blijf gezond.

  Bestuur & tc Stanfries