Lidworden van v.v. Stânfries
    * Als je lid wordt van de vereniging ga je in principe een lidmaatschap aan voor een heel seizoen. Mocht er toch halverwege een seizoen opgezegd worden dan is dat mogelijk. Het lidmaatschap wordt verrekend per kwartaal met een maand opzegtijd vooraf. Mocht er te laat worden opgezegd dat wordt enkel het volgende kwartaal contibutie nog berekend.

*overschrijving naar een andere club is alleen mogelijk na het volledig betalen van de contributie EN na het inleveren van de aan jou uitgereikte kleding, sleutels etc.

*bij een contributieachterstand aan het einde van het seizoen wordt er een blokkade bij de KNVB ingebracht waardoor een eventuele overschrijving niet mogelijk is

* Wanneer je NA aanvang van het seizoen inschrijft je nog niet zeker bent van een team omdat dit al geregeld is. Na de winterstop word je ingedeeld, als het kan eerder natuurlijk. Afhankelijk van de plek die er is.

* Iedereen die voetbalt betaalt contributie. Het wordt niet toegestaan dat iemand meevoetbalt zonder dat hij/zij lid is. Nieuwe leden mogen één of twee keer meetrainen en moeten dan beslissen of ze lid worden. Er wordt niet onderhandeld over de contributietarieven. Deze liggen vast en staan gepubliceerd op de website.

Wijzigingen aan- en/of afmeldingen;
    Wanneer u wijzigingen aan- en/of afmeldingen voor uw lidmaatschap wilt doorgeven, dan dient u dit te doen bij de ledenadministratie. Afmelden dat kan uitsluitend via de mail, de contributie incasso vindt plaats op de 25e van de maanden Januari, April, Juli en Oktober.

Contact ledenadministratie
    Rianne Steg