• Teamindeling

   

   

  Alle mutaties zijn verwerkt, alle wijzigingen in de ledenlijst hebben een plekje in of uit een team mogen hebben. Volle teams met veel namen , smalle teams met weinig extra vlees op de botten, maar nog niet alle teams hebben definitief leiders of trainers

   

  JO-19/17             Nog niet definitief met trainer(s) / Leider(s)

  JO-10 1 en 2       1 trainer/leider, graag meer mensen aansluiten              

   

  Hierin doet de VV Stanfries een beroep op de leden/ouders/verzorgers om hierin een onderdeel te gaan zijn, dus hierbij: heeft u zin om een onderdeel te zijn van de staffà geef het gauw aan!

   

  De indeling 24-25gepubliceerd zoals op de site gaan we Indeling 24-25 zoals op de site staat gaan we het seizoen mee aanvangen, verdere mutaties zullen later worden opgepakt.

   

  De bekerwedstrijden en fase voetbal start het weekend van 2-3 september. Vanwege de  vakantie regio Noord die duurt tot 4 september kunnen de trainingen starten vanaf 21 augustus . Dit is per trainingsgroep en/of trainer waarschijnlijk verschillend!!!

   

   

  Bijgaand ook de extra informatie omtrent trainingstijden/ trainers/leiders tot zo ver gerealiseerd. (zwart staat, rood is nog optioneel)