• Beste leden van VV Stanfries,

Hierbij na veel overleg, schuiven, passen en meten, overleg de voorlopige indeling voor het seizoen 2020-2021. Dit heeft door de RIVM maatregelen veel moeite gekost in de communicatie, maar we zijn zo ver dat we bijgaand kunnen publiceren.

Waarom voorlopig? Het is niet zo dat alles nogmaals overhoop gehaald gaat worden, maar ervaringen leren dat sommige jongens of meisjes nog lid willen worden, dat er her en der nog een wens naar boven komt met grondige redenen om iemand alsnog te verplaatsen waar mogelijk en dat er ook nog een menselijk schoonheidsfoutje in kan zitten in het totaal plaatje. Tevens kan een late afmelding ervoor zorgen dat we alsnog moeten schuiven. Aanpak is geweest om te kijken naar afgelopen seizoen, trainers te benaderen, kijkend naar het lid en/of juist naar totale samenstelling, de aantallen leden voor een categorie, etc.

In de week van 17 augustus starten we de trainingen weer op is de intentie (uiteraard met huidig gegeven dat de RIVM maatregelen nageleefd worden).  Trainingstijden/dagen zullen ook nog gepubliceerd worden. Dit n.a.v. het feit dat we de trainersgroep nog niet rond hebben. De vraag als altijd blijft dan ook als mensen hierin de club willen ondersteunen geef het aan, anders hebben sommige teams geen training vooralsnog!Tevens zullen de leiders nog gezocht worden voor alle teams en ook hierin rekenen we op uw aller steun.

Vanuit de KNVB worden er voor de groepen t/m 12 jaar geen competitie standen bijgehouden, maar staat spelplezier voorop. Doel is om in korte blokken wedstrijden te spelen en trachten tegenstanders op gelijkwaardig niveau wedstrijden te laten voetballen. Als club ondersteunen we dit en in kader van verwachtingen geven we dit hierbij ook aan.

Heeft u nog vragen en/of mist u iets, geef het aan via vvstanfries1931@gmail.com

Dan komen we z.s.m. op de lijn.

Met vriendelijke groet,

TC VV Stanfries