• Hebben wij de meest duurzame sportclub?
    We hebben ons aangemeld en kunnen kans maken op €1.000,-
    Wij doen mee met de Bar-le-Duc duurzaamste sportclub wedstrijd en maken kans op een mooie prijs. We hebben sowiesol de Bar-le-Duc recyclebak in de kantine staan!

Dus neem al je PET flessen mee en gooi deze in de Recyclebak.

Wat kunnen wij winnen?
    • €1000,- per winnende sportclub.
    • Gesloten circuit in samenwerking met Bar-le-Duc. Bar-le-Duc zal gedurende een jaar lang ervoor zorgen dat de plastic flesjes uit de Bar-le-Duc recyclebak opgehaald zullen worden bij de sportclub. Zo creëren we gezamenlijk een pure afvalstroom waar Bar-le-Duc weer nieuwe flesjes van kan produceren. Zo maken we gezamenlijk de cirkel mooi rond. Bottle to bottle.
    • Oorkonde van de meest duurzame sportclub.
    • Bar-le-Duc activatie op een evenement van de sportclub zelf. Bar-le-Duc komt het recycle verhaal eenmalig uitgebreid communiceren aan leden en bezoekers op de sportclub zelf.
    • Deelname aan prijsuitreiking met alle winnende sportclubs op het hoofdkantoor van Bar-le-Duc