• Beste leden, 

  Hierbij vanuit het bestuur een update over de werkzaamheden met betrekking tot de kantine. 

  De sloopwerkzaamheden zijn voorspoedig gegaan en de nieuwe basis vloer (schuimbeton) ligt er keurig in. Dit mede te danken aan de grote opkomst van vrijwilligers. Hiermee is de kantine helaas nog niet klaar. Nu we eenmaal begonnen zijn hebben we besloten de werkzaamheden breder aan te pakken. We gaan nu ook de wanden strak maken en een nieuw systeemplafond aanbrengen. Daarnaast zijn de tekeningen voor de nieuwe bar zo goed als afgerond. Door deze plannen zijn wij meer tijd nodig dan wij van tevoren hadden gedacht. Hierdoor is de kantine nog niet afgerond voordat de eerste wedstrijden gespeeld gaan worden. 

   

  Om de bezoekers en sporters tegemoet te komen hebben we voor de komende tijd de volgende maatregelen genomen:

  • Er kan tijdens de wedstrijden gebruik gemaakt worden van de toiletten in de kantine door bezoekers;
  • Vanuit het tussenhalletje zullen we een voorlopige uitgiftepunt creëren waardoor er koffie, thee, frisdrank en alcoholische dranken te verkrijgen zijn. Dit uitgifte punt is kleiner dan normaal waardoor de mogelijkheid bestaat dat er een langere wachttijd is. Onze vrijwilligers doen hun uiterste best om iedereen tijdig te bedienen; 
  • In de rust van de (jeugd) wedstrijden kan er net als altijd ranja en thee gemaakt worden in het keuken stukje van de kantine en de bestuurskamer. 
  • Tijdens trainingsavonden kan vanuit het tussenhalletje ook wat drinken worden gehaald. Het zal voorlopig niet hetzelfde zijn als een normale trainingsavond. Er dient rekening te worden gehouden met een aantal punten, namelijk:
  1. Betaling middels PIN (alleen);
  2. Er mag niet in de kleedkamers gedronken worden, omdat er geen glaswerk in de kleedkamers aanwezig mag zijn. 
  3. Er is géén mogelijkheid om binnen te zitten. 
  4. Buiten zitten is oké, maar controleer jezelf en elkaar dat er geen geluidsoverlast wordt veroorzaakt. Houdt het dus bij beschaafde tijden en gedrag. 
  5. De kantine zelf mag nog niet betreden worden. Tijdens een trainingsavond kan er voor toiletbezoek gewoon gebruik worden gemaakt van de toiletten in de kleedkamers.  

   

  We hopen op deze manier de leden en bezoekers zoveel mogelijk tegemoet te komen. Wij verzoeken jullie mee te werken aan deze maatregelen zodat de realisatie van de nieuwe kantine zo spoedig mogelijk kan verlopen. De ontwerpen van het nieuwe uiterlijk zien er naar onze mening prachtig uit. We verwachten op dit moment dat het medio oktober klaar zal zijn en dat we met jullie het eindresultaat kunnen bewonderen. 

   

  Met vriendelijke sportgroet,

  Het bestuur van v.v. Stânfries