• Beste voetbalvrienden,

Door de coronamaatregelen is het voetbalseizoen bijna twee jaar stil komen te liggen, daarom willen wij weer de draad oppakken door het organiseren van een voetbaltoernooi.

Om deze reden organiseert v.v. Stânfries op 26 mei 2022 weer het Jan Snoek Toernooi.

Het betreft een 7 tegen 7 toernooi. Per categorie kan het mogelijke aantal inschrijvingen verschillen met een maximum van 12 inschrijvingen.

De teams zich in de volgende categorieën inschrijven voor het Jan Snoek Toernooi:

• B categorie (reserve4e/5e klasse);
    • 35+;
    • 45+.

Aanmelden is mogelijk door het invullen van het inschrijfformulier op de pagina

Let op!  Inschrijven kan tot 4 april 2022 en uiteraard geldt vol = vol.

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per team en dient bij inschrijving te worden voldaan. Dit inschrijfgeld kunt U overmaken op rekeningnummer: NL07 ABNA 0503 9270 74, t.n.v. stichting onroerende zaken de Steegde. o.v.v. Jan Snoek Toernooi 2022 en vermelden verenigings- en teamnaam.

U krijgt op de dag van het toernooi 10 consumptie-munten ter waarde van € 20,00 van de commissie.

Heeft u nog vragen? Bezoek onze website of stel uw vragen via jansnoektoernooi@gmail.com

Met vriendelijke sportgroet,

Team Jan Snoek Toernooi