• Beste jeugd voetbalvrienden, 
   
  De regiocup staat voor de deur, leuk! We mogen weer los, de gemeente heeft positief gereageerd op het verzoek om wel te mogen voetballen. 
   
  Eindelijk weer ons tenue aantrekken, andere spelers op het sportpark en wedstrijdjes tegen 'onbekenden'. Helaas geldt dit niet voor de senioren. 
   
  De wedstrijdsectaris is druk bezig met de planning om dit in goede banen te leiden. Helaas, wel begrijpelijk doen er sommige teams niet mee. Kun je het niet rond krijgen als team dan graag de leider contact zoeken met Heiko Knippenborg. Wij hopen dat we met elkaar weer veel jeugdspelers het veld op te krijgen. Wellicht kunnen als een team niet mee doet, die spelers aanhaken in zelfde leeftijdscategorie om toch ook voor de gene die wel kunnen ook hun voetbalbeleving te krijgen. 
   
  Wat het trainen betreft. Wij gaan niemand verplichten om dit door te laten gaan. Doet je team niet mee, dan is het logisch dat er niet meer getraind gaat worden. Doet je team wel mee dan graag goed communiceren wat je als trainer gaat doen. Let op trainer bepaalt dus zelf of er getraind gaat worden, mag ook één keer zijn. 
   
  Even praktische dingen wat toegestaan is;
  * kleedkamers en douchen is toegestaan.
  * spelers van anderen lenen is toegestaan.
  * let op de aanvangstijden door gebruik van maar één veld kan afwijken door wat wij gewend zijn.
  * om de communicatie zo kort mogelijk te houden graag met vragen bij de leider zijn. 
   
  Toeschouwers zijn voorlopig helaas niet toegestaan. 
   
  * er is besloten om de kantine dicht te laten. Uiteraard willen wij alle leiders, maar ook de tegenpartij zoals noodzakelijk ouders die rijden een kop koffie aanbieden en gastvrij ontvangen. Dit wordt georganiseerd. 
   
  Op nog een mooie maand voetbalplezier, maak er wat moois van. 
   
  Met natuurlijk een sportieve groet, 
   
  Bestuur, tc en veldcommissie.