• COVID19/Coronaregels

Om op een veilige en hygiënische manier weer te kunnen voetballen zijn er coronaprotocollen van toepassing. Lees hier het protocol (versie 1-05-2021) LEES ZE HIER

De regiocup staat voor de deur, leuk! We mogen weer los, de gemeente heeft positief gereageerd op het verzoek om wel te mogen voetballen.

Eindelijk weer ons tenue aantrekken, andere spelers op het sportpark en wedstrijdjes tegen 'onbekenden'. Helaas geldt dit niet voor de senioren.

De wedstrijdsectaris is druk bezig met de planning om dit in goede banen te leiden. Helaas, wel begrijpelijk doen er sommige teams niet mee. Kun je het niet rond krijgen als team dan graag de leider contact zoeken met Heiko Knippenborg. Wij hopen dat we met elkaar weer veel jeugdspelers het veld op te krijgen. Wellicht kunnen als een team niet mee doet, die spelers aanhaken in zelfde leeftijdscategorie om toch ook voor de gene die wel kunnen ook hun voetbalbeleving te krijgen.

Voor v.v. Stânfries betekent dit het volgende:

• Regiocup is toegestaan (voor alle leeftijden dus ook onder de 18);
    • Het gebruik van kleedkamers en douches zijn toegestaan;
    • Er zijn tot ander orde geen trainingen voor de seniorenteams;
    • Voor alle jeugdteams (t/m O17) is trainen toegestaan, trainer bepaalt;
    • Ouders/verzorgers zijn niet toegestaan op het sportpark;
    • De kantine blijft gesloten;

We blijven het herhalen:

• Hou je aan de maatregelen;
    • Trainers en andere vrijwilligers die aanwezig moeten zijn op onze sportpark, ouder dan 18 jaar, dienen 1,5 meter afstand te bewaren (onderling maar ook van de voetballers die jonger zijn dan 18 jaar);
    • Kom niet naar het sportpark als dit niet noodzakelijk is;
    • Als je niet fit bent en/of gezondheidsklachten hebt, blijf je thuis en laat je je testen.
      Dat geldt ook voor jongeren onder de 18;
    • Als je een corona-test moet ondergaan of nog wacht op de testuitslag dan blijf je thuis;
    • Heeft een van jouw gezinsleden corona, dan kom je niet naar het sportpark en blijf je thuis;