• DE CLUB VAN 25 - VV STÂNFRIES

De Club van 25

Vanaf januari 2016 richtte VV Stânfries een club van 25 op om ruimte te creëren voor extra investeringen in de club. Dit is een eeuwenoude traditie die bij veel voetbalclubs wordt gedaan.

VV Stânfries wil Iedereen de mogelijkheid bieden de club extra te ondersteunen door een donatie van € 25,00 per jaar. Je kan je opgeven als:
    privé persoon, vriendengroep, familie, team, bedrijf etc. en onder welke naam je maar wilt (anoniem kan ook).

Een ieder die VV Stânfries een warm hart toedraagt kan hiermee de club een extra financieel zetje geven. Het lidmaatschap is onbeperkt.

Je ontvangt hiervoor:
    *  Je naam op het bord van de club van 25 in de kantine van sportpark ‘de Steegde’
    *  Je naam als donateur genoemd op de website www.vvstanfries.nl
    *  En natuurlijk de waardering vanuit de club voor het donateurschap

Doel
    Het bedrag dat bij elkaar gebracht wordt heeft als doel dat het de club wat extra ruimte geeft om te investeren in onder andere de jeugd, de accommodatie, de kantine, materiaal, etc. Suggesties hierover mogen altijd ingediend worden bij de sponsorcommissie of het bestuur (portefeuille Financiele zaken). Behaalde doelen zullen kenbaar worden gemaakt in de kantine en/of op de website.

Geef je direct op!
    Je kunt je via deze link opgeven voor de club van 25! Tevens kun je bestuurslid Arno Steg even aanschieten of commissielid Mathijn Wolf.

Alvast hartelijk dank voor uw steun,
    namens het bestuur en de sponsorcommissie van VV Stânfries!!