• Aangepaste coronamaatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie van 26 november jongstleden zijn de Coronamaatregelen vanaf 28 november aangepast. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot zaterdag 19 december aanstaande. De komende drie weken moeten sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn. Dit betekent dat er vanaf maandag 29 november in ieder geval geen trainingen zullen plaatsvinden.
    Aankomende week heeft de KNVB nog wel gesprekken met de 2de kamer om te kijken of er nog mogelijkheden zijn voor sportclubs om toch te mogen trainen na 17:00 uur.

Betreft het vervolg van de competities wachten we de berichtgeving van de KNVB aankomende week af. Wanneer hier meer over bekend is zullen we dit communiceren.